progamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hunter - Avcı Priest - Rahip Warrior - Savaşçı Mage - ? Paladin- ? Rogue- ? Shaman-? Warlock- ? bide druid - ? var unutmuşum onu :) hade bakem konuşturun engin ing bilginizi... [Bu mesaj progamer tarafından 12 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj progamer tarafından 12 Ağustos 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mage-büyücü paladin-paladin sövleye de diyebilirsin bak rogue-hırgız, haşşaşin, zırtapoz değişir Shaman- Şaman warlock-İblis cağıran! Valla vardır buna benzer bişey bizdede ama hatırlıyamıyorum şimdi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mage-büyücü rogue-düzenbaz paladin-kutsal savaşçı(şovalye) warlock-ee... shaman-şaman[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 düzenbaz rezalet bi ceviri...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 warlock-cinci hoca[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Priest = İmam bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet niye rahip oluyormuş :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 12 Ağustos 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hunter - Avcı Priest - Rahip Warrior - Savaşçı Mage - Büyücü Paladin- Paladin Rogue- Serseri Shaman- Şaman Warlock- Erkek Cadı böyle olması lazım benim bildiğim kadarıyla:) ek: erkek cadı yerine iblis büyücüsü felan da diyebiliriz olmassa.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 12 Ağustos 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cuce, 12 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: düzenbaz rezalet bi ceviri... ne suikastçi diyebildim,ne hırsız onlar daha çok assasin ve thief diye geçiyor.arkadan dalan mı yazsaydım?aklıma gelmedi.üzgünüm hata yaptıysam. senin yazdıkların "hırgız, haşşaşin, zırtapoz" daha doğru tamam..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet aslıdna rogue dediğin adam hya hırsız dır ya haşşaşindir yada zırtapozdur adam dolandırır, duzenbaz'ın anlamı rogue'ın hiç bi işlevini karşılamıyor. edit: Druid druiddir ya özel isim gibi bişey zaten o. [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 12 Ağustos 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Bone, 12 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki: Hunter - Avcı Priest - Rahip Warrior - Savaşçı Mage - Büyücü Paladin- Paladin Rogue- Serseri Shaman- Şaman Warlock- Erkek Cadı böyle olması lazım benim bildiğim kadarıyla:) ek: erkek cadı yerine iblis büyücüsü felan da diyebiliriz olmassa. niye bütün warlocklar erkekmi :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Druid = AYI nasıl iyimi boyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cuce, 12 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: evet aslıdna rogue dediğin adam hya hırsız dır ya haşşaşindir ee iyi tamam ne diyim.. oynadığım bazı rpg lerde thief,assasin,rogue ayrı classlardır.ondan dedim ben[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 warlock gargamel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rouge için brütüs yada namert olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rogue icin bence de en uygunu haşhaşi. druid icin pagan denilebilir belki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rogue haşaşin olmaz çünkü o bahsettiğin assassin. rogue düzenbaz olmaz, çünkü scoundrel düzenbaz, dolandırıcı, hilekar anlamında kullanılıyor. serseri diycem, ama vagabond da serseri anlamı taşıyor. heh. serseri+düzenbaz/2 diyelim madem. druid'in ise türkçe karşılığı yok. celtic dönemine ait bunlar, onlara da druit diyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Warlock: Savaş kilidi *kaçar*[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hunter - Döt vuran Priest - Uydum imama Warrior - Cesur Yürek Mage - Sırların Efendisi Saadettin Teksoy (elindeki asa'dan anladım) Paladin- Delikanlı Adam Rogue- Kumarbaz Shaman- Area51 bölgesinde üretilen genleriyle oynanmış isimsiz yaratık Warlock- Buda Samanyolu TV'deki sırlar dünyası :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Beyler warlock a takıldık ya Druid'e ne dicez bir öneri var said: Shaman, 12 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Druid = AYI nasıl iyimi boyle ? Rogue=Kapıcı Bence başka bi işe yaramıyolar kapıları, kasaları açıyolar anca :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hunter - Hayvan kaçakçısı Priest - İmam Warrior - Osman Mage - Üfürükçü Paladin- Saf temiz ve Keriz adam Rogue- Şerefsiz Shaman-? Warlock- Satanist Druid - AyıAdam[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Ağustos 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Sensible, 12 Ağustos 2005 03:34 tarihinde demiş ki: Rogue- Şerefsiz Warlock- Satanist Druid - AyıAdam hahaha çok ii olmuş valla[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Pirvan, 12 Ağustos 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Warlock: Savaş kilidi *kaçar* :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Warlock=Celbbaz Priest=Ruhban Şaman=Demigod[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bakalım bunları hatırlayan olacak mı: hunter: irospa warlock: siliconian rogue: lavuk warrior: memur shaman: maganda[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar